MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 26. 01. 2018.

"Oazine" dječje radionice (I/2018)

Slaganje 'puzzle'Slaganje 'puzzle'U prvom mjesecu 2018. godine održane su samo dvije dječje radionice u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", kojega financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Radionice se inače održavaju u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan.

U prva dva termina u siječnju (5. i 12. I.) radionice nisu održane zbog novogodišnjih praznika i zimskog školskog raspusta. Uobičajena je pojava da se djeca poslije malo duže pauze "ulijene" te ih bude jako malo na kasnijim radionicama te se poslije treba ponovo uhodavati.

Prva radionica (19. I. 2018) – Na prvu ovogodišnju radionicu došao je samo jedan dječak koji je igrao igrice na kompjuteru.

Druga radionica (26. I. 2018) – Na drugoj radionici bilo je troje djece, koja su se zabavila uz slaganje puzzli.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok