MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 12. 2017.

Druga plesna večer za osobe preko 60

Rasplesane 'Oazine' članiceRasplesane 'Oazine' članice(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 12. XII. 2017. godine, od 18:30 do 20:30 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održana je druga plesna večer za osobe preko 60 godina.

Plesna večer je započela nakon završetka izvanredne sjednice Skupštine Mirovne grupe Oaza (vidjeti ovdje) i trajala je dva sata. Prema tome, nakon službenog dijela, uslijedilo je druženje uz picu, sokove i domaće kolače koje su donijele neke članice "Oaze", kao i uz iznenađenje večeri: svirku i pjesmu Adama Požgaina iz Šumarine, što je izazvalo veselje i radost svih prisutnih. Nije trebalo puno vremena za "zagrijavanje" – i fešta je krenula. Uz vesele zvuke, pjesmu i ples zaboravljene su svakodnevne brige i tegobe, a nije više bilo ni bolnih križa i otežalih nogu.

I tako je, u dobrom, rasplesanom raspoloženju, obilježen kraj "Oazine" poslovne godine, uz simbolične poklončiće iz vreće koju je "donio" danas već skoro zaboravljeni Djed Mraz, kao i uz čestitke i lijepe želje za novu, 2018. godinu.

Pročitano 720 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok