MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 12. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (XI/2017)

Izrada božićnih ukrasaIzrada božićnih ukrasaU mjesecu studenom 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativnih radionica za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Na njima je bilo od 10 do 12 korisnica, a održane su u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Božićni ukrasiBožićni ukrasiOslikane kutijeOslikane kutijeKorisnice su na radionicama izrađivale božićne ukrase od ljepila i najlona. Ljepilom su izrađivale boriće, zvjezdice, srca i slične božićne ukrase, izrezivale ih i bojale. Također su oslikale kutije koje su bojale na prijašnjim radionicama. Uz rad proslavile su dva rođendana i rođenje dvoje unučića. Naime, korisnica Snježana dobila je dva unuka u dva dana, a to se, naravno, moralo proslaviti. I tako su, uz rad i slavlja, likovno-kreativne radionice prolazile u vedrom i veselom duhu.

Pročitano 738 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok