MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 30. 11. 2017.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (XI/2017)

Donirane zavjeseDonirane zavjese"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku 11. mjeseca 2017. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 26 puta, a izdavana 51 put.

Najviše je zaprimljeno dječje odjeće, a najtraženija je bila topla zimska odjeća (džemperi i jakne) te toplija obuća, koje je tokom mjeseca bilo vrlo malo. Ovog mjeseca Burza je donirala i dječja kolica jednom samohranom ocu, koga je u Burzu uputio Centar za socijalnu skrb Beli Manastir.

Donirane igračke za dječakeDonirane igračke za dječakeDonirana dječja kolicaDonirana dječja kolicaBile su i dvije veće donacije: jedna iz Kozarca, a radilo se o većoj količini dječje odjeće, i druga krajem mjeseca, a radilo se o većoj količini zavjesa i jorgana te igračaka za dječake. Uz odjeću i obuću, korisnici su konstantno tražili zavjese i posteljinu, tako da je ova posljednja donacija vrlo brzo i razdijeljena. Osim s područja Grada Belog Manastira, korisnici su bili i iz okolnih mjesta (Bolmana, Darde, Popovca i Torjanaca).

"Oazine" zaposlenice su doniranu robu slagale po ormarima i kutijama radi lakšeg snalaženja i njih i korisnika. Pojedinu robu moralo se osvježiti pa je prana u "Oazinoj" praonici. Vodila se i uobičajena administracija.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok