MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 29. 11. 2017.

Prva plesna večer (u Staračkom domu)

Stariji i nešto mlađi zajedno u koluStariji i nešto mlađi zajedno u kolu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 29. XI. 2017. godine, od 16 do 17:30 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir ("Staračkom domu"), a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održana je prva plesna večer za štićenike Doma. Na plesu su bile i "Oazine" aktivistice Ana, Jelena, Stela i Vesna te osam volonterki: Donka, Dubravka, Greta, Katica, Lepa, Rožika, Sabina i Terezija.

"Oazine" aktivistice i volonterke u predvorju Doma dočekalo je šezdesetak štićenika, od ukupno 180 koliko ih u Domu ima. Većina onih koji nisu bili na plesnoj večeri vezani su, nažalost, za krevet. Popularne pjesme iz druge polovine prošlog i s početka ovog stoljeća izvodio je Adam Požgain iz Šumarine.

Većina prisutnih zadovoljila se slušanjem i pjevušenjem izvođenih pjesama, a u plesu je učestvovalo 6-7 štićenica, tri štićenika, dvije domske zaposlenice, "Oazina" aktivistica Jelena te četiri volonterke: Donka, Katica, Rožika i Terezija. Ukratko, svatko je uživao na svoj način.

Pročitano 713 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok