MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 10. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (X/2017)

Voditeljica: Jelena Opačić-Matijević (iza fotoaparata)Voditeljica: Jelena Opačić-Matijević (iza fotoaparata)U desetom mjesecu 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održano je pet likovno-kreativnih radionica za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Na njima je bilo od 10 do 12 korisnica, a održane su u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Makrame-tehnikaMakrame-tehnikaBojanje kutijaBojanje kutijaNa radionicama su korisnice prvo makrame-tehnikom izrađivale narukvice i ogrlice od karika za zavjese i konca za štrikanje. To je spor i dugotrajan posao, ali i nova tehnika čvorenja. Potom su bojale kutije i na sljedećoj radionici ih oslikale.

Pročitano 635 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok