MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 10. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (X/2017)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativkeU mjesecu listopadu 2017. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativna radionica utorkom od 18 do 20 sati, koje je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Snežana Kapular, Stela Stanojević, Magdalena Nikolić, Donka Dvornić (stoje); Mara Bodlović, Vesna Nedić, Ljubica Buha (sjede)Snežana Kapular, Stela Stanojević, Magdalena Nikolić, Donka Dvornić (stoje); Mara Bodlović, Vesna Nedić, Ljubica Buha (sjede)Rožika Budimir, Snežana Kapular, Mara Bodlović, Sabina Rončević, Magdalena Nikolić, Stela Stanojević, Ljubica Buha, Ana Jeličić (stoje); Jadranka Kuduz, Donka Dvornić, Mira Ćosić (sjede)Rožika Budimir, Snežana Kapular, Mara Bodlović, Sabina Rončević, Magdalena Nikolić, Stela Stanojević, Ljubica Buha, Ana Jeličić (stoje); Jadranka Kuduz, Donka Dvornić, Mira Ćosić (sjede)Što li to sad rade 'Oazine' kreativke?Što li to sad rade 'Oazine' kreativke?U ove jesenje dane radionicama je sveukupno prisustvovalo četrdesetak korisnica, koje su rado i sa zadovoljstvom svoje slobodno vrijeme kratile kreativnim radom i druženjem u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra. Kao i uvijek, nešto su novo vidjele, čule ili napravile, što ih motivira za dalji rad. Proteklog mjeseca radile su suvenire za sajmove u obliku privjesaka i magneta od fimo-mase, koji se nakon modeliranja i pečenja ukrašavaju i lakiraju, potom su ukrašavale svijeće te ocrtavale drvene podmetače kao pripremu za njihovo ukrašavanje tehnikom spaljivanja.

Kako je ta tehnika nešto novo, nešto što još nisu radile, bile su veoma znatiželjne i skoncentrirane na rad, a na kraju su kritički odmjeravale i uspoređivale nastale radove. I kao i uvijek, svakoj je svoj bio najbolji.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok