MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 13. 09. 2017.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Volonterke Stela Stanojević i Mara BodlovićVolonterke Stela Stanojević i Mara BodlovićU srijedu, 13. IX. 2017. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", održano je druženje sa štićenicima toga Doma, a s ciljem da ih se malo razveseli i da im se uljepša dan. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te četiri volonterke: Anica Frič, Mara Bodlović, Snežana Kapular i Stela Stanojević.

Volonterka Snežana KapularVolonterka Snežana KapularDomski štićenici igraju domineDomski štićenici igraju domineDomski štićenici dočekali su "Oazinu" ekipu, zahvaljujući domskoj radnoj terapeutkinji Mariji Horvat, već raspoređeni po stolovima. Volonterke su im se pridružile i s njima počele igrati "čovječe, ne ljuti se", domine i belu. U igri i priči druženje od sat vremena brzo je proteklo, a jedna od tema bila je i aktuelna priprema zimnice. Jedan od štićenika povremeno bi zasvirao na usnu harmoniku.Dom za starije i nemoćne osobe Beli ManastirDom za starije i nemoćne osobe Beli Manastir

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok