MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 21. 07. 2017.

Druženje uz sok i kekse poslije gimnastike

Druženje poslije gimnastikeDruženje poslije gimnastikeU petak, 21. VII. 2017. godine, nakon održane besplatne gimnastike od 8:30 do 9:30 sati, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", uslijedilo je zajedničko druženje uz sok i kekse. Povod druženju bio je oproštaj s voditeljicom gimnastike za osobe starije od 60 godina. Tri tjedna u srpnju "Oazina" projektna asistentica Dragana Nikolić vodila je tu gimnastiku, mijenjajući fizioterapeutkinju Antoniju Papak za vrijeme njezinog godišnjeg odmora.

Inače, korisnice poslije gimnastike uvijek žure za svojim obavezama, ali su ovaj put – svih sedam - izdvojile malo svoga vremena kako bi ga provele u ugodnom druženju. Druženju se priključila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je također rado izmijenila po koju riječ s "Oazinim" korisnicama.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 654 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok