MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 06. 2017.

Odgoda početka sezone kupanja u Kneževim Vinogradima

Olimpijski bazen u SRC-u Kneževi VinogradiOlimpijski bazen u SRC-u Kneževi VinogradiTvrtka Kneževi parkovi d.o.o., koja upravlja Sportsko-rekreacijskim centrom Kneževi Vinogradi, obavještava sve kupače i ostale zainteresirane građane da bazeni u Kneževim Vinogradima službeno započinju s radom u srijedu, 5. VII. 2017. godine.

Početak sezone kupanja obilježit će se u petak, 7. VII. 2017. godine, organizacijom Obiteljskog dana, sa sadržajima za djecu i roditelje te ponudom povoljnih obiteljskih menija, organizacijom koncerta grupe "Fluentes" te noćnim kupanjem uz DJ-s i koktel-parti.

Odgoda početka sezone kupanja s planiranog termina 1. VII. na novi termin 5. VII. rezultat je objektivnih okolnosti (nepovoljnih vremenskih uvjeta, koji bi narušili kvalitetu usluge za posjetitelje).

Molimo za razumijevanje sve one koji su unaprijed kupili sezonsku ulaznicu, kao i ostale vjerne posjetitelje. Svih proteklih godina "Kneževim parkovima" oni su bili na prvom mjestu pa je i odluka o pomicanju termina rezultat odgovornog odnosa prema njima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok