MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 05. 06. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (V/2017)

Radionica od 8. svibnjaRadionica od 8. svibnjaU petom mjesecu 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Radionica od 29. svibnjaRadionica od 29. svibnjaRadionice su održane 8, 15. i 29. svibnja. Prvog maja radionica nije održana zbog praznika, a 22. maja zbog kazališne predstave Narodnog pozorišta Sombor.

Kutije ukrašene na radionicamaKutije ukrašene na radionicamaNa radionicama je bilo od 8 do 13 korisnica. Na prvoj radionici korisnice su bojale kartonske kutije, koje su na sljedećim radionicama ukrašavale etnomotivima. Te kutije mogu se iskoristiti kao poklon ili kao spremnik za nakit ili neke sitnice.

Uz rad, na radionicama su slavljeni rođendani, zapošljavanje, prve trešnje, toplo vrijeme i sl. Svaka sitnica može donijeti dobro raspoloženje pa onda i rad bude ugodniji.

Pročitano 868 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok