MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 05. 2017.

Ćopićevska predstava "Golubija vremena"

Učiteljica, Dječačina Mile, Petrak, Brančilo, Djed Rade, ZoraUčiteljica, Dječačina Mile, Petrak, Brančilo, Djed Rade, ZoraUčiteljica, Dječačina Mile, Petrak, Brančilo, Djed Rade, Zora(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 15. V. 2017. godine, s početkom u 19 sati, a u sklopu manifestacije "Različitost je bogatstvo", u belomanastirskoj kinodvorani prikazana je komedija "Golubija vremena" u izvođenju Narodnog pozorišta Sombor. Ulaz na predstavu bio je slobodan.

U suradnji s organizatorima manifestacije "Različitost je bogatstvo" i u okviru svog projekta "Dostojanstveno starenje – II", Mirovna grupa Oaza pozvala je sve svoje korisnike starije od 60 godina (ali i sve ostale) da dođu na predstavu. Njih 50-ak odazvalo se pozivu.

Nažalost, dvorana je bila samo napola popunjena. Mnogi su propustili priliku pogledati izvedbu somborskih glumaca.U predstavi su uživali i stariji i mlađi te su iz dvorane otišli s osmijehom na licu i zadovoljstvom u srcu.

Dio 'Oazine' ekipe...Dio 'Oazine' ekipe...Dio 'Oazine' ekipe...Predstava je inspirirana djelima Branka Ćopića, a prema scenariju Milivoja Mlađenovića i u režiji Bogdana Jankovića.

Uloge:

  • Baja Brančilo / Ćopić – Nemanja Bakić
  • Djed – Zdravko Panić
  • Petrak – Pero Stojančević
  • Dječačina Mile – Ervin Hadžimurtezić
  • Zora – Milica Mima Trifunović
  • Učiteljica / profesorica – Milijana Makević
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok