MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 05. 2017.

Ćopićevska predstava "Golubija vremena"

Učiteljica, Dječačina Mile, Petrak, Brančilo, Djed Rade, ZoraUčiteljica, Dječačina Mile, Petrak, Brančilo, Djed Rade, Zora(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 15. V. 2017. godine, s početkom u 19 sati, a u sklopu manifestacije "Različitost je bogatstvo", u belomanastirskoj kinodvorani prikazana je komedija "Golubija vremena" u izvođenju Narodnog pozorišta Sombor. Ulaz na predstavu bio je slobodan.

U suradnji s organizatorima manifestacije "Različitost je bogatstvo" i u okviru svog projekta "Dostojanstveno starenje – II", Mirovna grupa Oaza pozvala je sve svoje korisnike starije od 60 godina (ali i sve ostale) da dođu na predstavu. Njih 50-ak odazvalo se pozivu.

Nažalost, dvorana je bila samo napola popunjena. Mnogi su propustili priliku pogledati izvedbu somborskih glumaca.U predstavi su uživali i stariji i mlađi te su iz dvorane otišli s osmijehom na licu i zadovoljstvom u srcu.

Dio 'Oazine' ekipe...Dio 'Oazine' ekipe...Predstava je inspirirana djelima Branka Ćopića, a prema scenariju Milivoja Mlađenovića i u režiji Bogdana Jankovića.

Uloge:

  • Baja Brančilo / Ćopić – Nemanja Bakić
  • Djed – Zdravko Panić
  • Petrak – Pero Stojančević
  • Dječačina Mile – Ervin Hadžimurtezić
  • Zora – Milica Mima Trifunović
  • Učiteljica / profesorica – Milijana Makević
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok