MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 31. 05. 2017.

Podrška Cjelovitoj kurikularnoj reformi - Osijek

Mjesto okupljanja: 'jedro' na osječkom Trgu slobodeMjesto okupljanja: 'jedro' na osječkom Trgu slobodeGrađanke i građani Osijeka poručuju:
Pozivamo sve zainteresirane građanke i građane da nam se pridruže na mirnom okupljanju kako bismo poslali poruku obrazovnim i državnim vlastima što mislimo o procesu obrazovne reforme u Hrvatskoj i stanju u kojem se obrazovanje, ali i naše društvo trenutno nalaze.

Ove godine nema organiziranog programa i govornika na okupljanju, dolazimo kako bismo pokazali da nam je i dalje važno i stalo do obrazovanja.

Mirno okupljanje građana predviđeno je za 1. lipnja 2017. godine, od 17 do 19 sati, na Trgu slobode u Osijeku, u južnom dijelu zone, na prostoru ispod "jedra", odnosno na mjestu određenom za održavanje mirnih okupljanja i javnih prosvjeda.

Građanke i građani imat će priliku napisati svoje mišljenje i svoju poruku, prenijeti ih drugima i pridružiti se porukama drugih iz svih dijelova Hrvatske.

Oni koji nisu u mogućnosti doći, mogu se uključiti objavom poruka s oznakama #jerHrvatska i/ili #Hrvatskamorabolje. Tekst se može objaviti na društvenim mrežama ili poslati na hrvatskamozebolje.org. Poruke ćemo objavljivati tijekom dana i sutra.

Dođite, iskažite svoje mišljenje, pokažite kako i u ovom dijelu Hrvatske postoje ljudi kojima je stalo do kvalitetnog obrazovanja i koji su spremni mijenjati društvo na bolje.

Prošećite, dobiciklirajte, povedite djecu, prijatelje, susjede i vidimo se ispod "jedra" jer prošle godine Hrvatska je mogla, a ove godine Hrvatska mora bolje!

Iz Osijeka poručujemo: OVO NIJE JEDRO ZA VAŠ "BROD" Jer #Hrvatskamorabolje.

Organizatori: Građanke i građani Osijeka

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok