MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 27. 04. 2017.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Mlađi 'Oazini' volonteri Mirjana i SašaMlađi 'Oazini' volonteri Mirjana i SašaU četvrtak, 27. IV. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", održano je još jedno druženje "Oazine" aktivistice Stele Fabijan i volontera sa štićenicima Doma. U akciji je bilo troje volontera: Mirjana Banjanac, Saša Vučković i Stela Stanojević.

Ovaj put u druženju je učestvovalo i manje volontera i manje domskih štićenika. Neke volonterke bile su zauzeti drugim obavezama, dok se broj štićenika smanjio zato što je nekima bio dan za kupanje, a pojedine je promjena vremenskih prilika vezala za krevet. Mlađi volonteri igrali su "čovječe, ne ljuti se" sa svojom starom prijateljicom Violetom, a "Oazina" aktivistica i starija volonterka s ostalim štićenicima prisjećale su se prošlih vremena kroz različite teme.

Prisjećanje o prošlim vremenimaPrisjećanje o prošlim vremenimaProjekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji" financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 755 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok