MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 30. 03. 2017.

Četvrta likovno-kreativna radionica u Popovcu

Nakit od šarenih perliNakit od šarenih perli(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 30. III. 2017. godine, u Popovcu je, u prostorijama Udruge "Maska", održana četvrta likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji". Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo 14 korisnica.

I na ovoj, kao i na prethodnim radionicama, bilo je živo i veselo, što se sigurno može pripisati šarolikom sastavu korisnica. Tema radionice bilo je oslikavanje svilenih marama i izrada nakita od šarenih perli. Korisnice su se trudile da što bolje savladaju obje tehnike, budući da se nastali radovi mogu koristiti za uljepšavanje, a tko ne voli biti lijep i urešen? Zato su dale mašti na volju i napravile paletu lijepih šarenih marama i niz raznih ogrlica. Pogledavale su povremeno radove svojih kolegica i trudile se napraviti nešto drugačije, što im je i uspjelo, pa je time uspjela i radionica.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok