MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 01. 2017.

Edukacija učiteljica OŠ Darda

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

(Dva fotoalbuma mogu se vidjeti ovdje-2 i ovdje-1)

U ponedjeljak, 9. I. 2017. godine, u sklopu "Oazinog" projekta "Tolerancija – DA, nasilje – NE", kojega financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja, provedena je u Osnovnoj školi Darda edukacija učiteljica koje će sa svojim učenicima izvoditi radionice nenasilne komunikacije. Na početku edukacije prisutne je pozdravio ravnatelj OŠ Darda Janoš Boni te im poželio uspješan rad i pohvalio izvrsnu suradnju s Mirovnom grupom Oaza.

Edukaciju je prošlo 12 učiteljica OŠ Darda i Područne škole Mece (jedna je bila opravdano odsutna!), koje rade u odjelima od 1. do 4. razreda, te dvije učiteljice koje rade u posebnim odjelima od 1. do 4. razreda u Dardi. To su: Sandra Forjan, Julijana Fremec, Tihana Jozin, Biljana Kodžoman, Mirela Kotromanović, Belinda Kovačević, Gordana Kunšt, Ljubica Maceković, Nataša Mumlek, Elizabeta Nikolić, Radmila Stanić, Milana Sudarić Jager, Mirela Turk i Gordana Vesić.U edukaciji su sudjelovale i voditeljica projekta Vesna Nedić i asistentica na projektu Ana Jeličić. Edukaciju učiteljica i prezentaciju radionica vodila je "Oazina" vanjska stručna suradnica Sofija Petrović, učitelj mentor.

Na edukaciji su učiteljice upoznate s načinom radioničkog rada te su im prezentirane predložene radionice koje će raditi s učenicima. A odradit će četiri radionice, po jednu mjesečno, u veljači, ožujku, travnju i svibnju ove godine. Na kraju edukacije učiteljice su preuzele priručnike za rad u radionicama i sav potreban materijal za izvođenje radionica. Ugodno druženje nastavljeno je na zasluženom ručku u Vardarcu.

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok