MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 12. 2016.

Paketići za korisnike usluge pomoć u kući

Keksi, bomboni, cedevita, čestitke...Keksi, bomboni, cedevita, čestitke...Kao i prošlih godina, Mirovna grupa Oaza ni ove godine nije zaboravila svoje starije korisnike koji su primatelji socijalne usluge pomoć u kući. Pripremili smo im paketiće (keks, bomboni, cedevita) s čestitkom s najljepšim željama povodom nadolazećih blagdana.

Čestitke su uradile "Oazine" korisnice na likovno-kreativnim radionica za žene. Naše bake (i poneki djed) najviše se i obraduju upravo tim čestitkama te one obavezno završe na nekom vidnom mjestu u njihovim sobama.

... za 'Oazine' stare korisnike... za 'Oazine' stare korisnike

 

Paketiće su proteklih dana podijelile "Oazine" gerontodomaćice (Antonija, Donka, Mirjana i Snežana), kojima to nije bilo ni najmanje teško, unatoč tome što više nisu u radnom odnosu u "Oazi", koji im je od 1. IV. do 30. XI. 2016. godine osiguravao Hrvatski zavod za zapošljavanje preko mjere javnih radova. Od predviđenih dvadeset i pet paketića, podijeljena su dvadeset i četiri jer je u subotu, 17. XII., nažalost, preminula Olga Bečanović, jedna od naših najdugogodišnjijih korisnica.

Prethodni i sljedeći članak: « "Od starog pravimo novo" (8) Čestitka »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok