MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 29. 12. 2023.

Blagdanski poklon-paketići

Paketiće su pomogle pakirati "Oazine" korisnicePaketiće su pomogle pakirati "Oazine" korisniceMirovna grupa Oaza na završetku godine, u vrijeme blagdana, već niz godina priprema i dijeli poklon-paketiće svojim bivšim korisnicima besplatnih toplih obroka. Osobama starije životne dobi koje uglavnom žive same, gotovo na rubu egzistencije i kojima ovakav vid pažnje u blagdansko vrijeme puno znači.

Trenutno ih na "Oazinom" popisu ima 18 i svima njima smo, s našim korisnicama, Savicom, Margitom, Mirjanom, Marom, Vidom i Klarom, pripremili paketiće koji sadržavaju keks, čaj, vrećicu bombona i, naravno, čestitku s naših kreativnih radionica.

Skromne, ali od srca pripremljene paketiće našim su potrebitim sugrađanima, koji su bili sretni i zadovoljni što smo ih se i ovoga puta sjetili, u petak, 29.12.2023. godine, podijeliti volonteri Ljubo i Saša.

Sadržaj jednog paketićaSadržaj jednog paketićaPaketići su došli do onih kojima su namijenjeniPaketići su došli do onih kojima su namijenjeni

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok