MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 18. 12. 2016.

Božićni sajam u Belom Manastiru

Svjetleći tunel na Trgu slobodeSvjetleći tunel na Trgu slobode(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 18. XII. 2016. godine, Božićnim sajmom u Belom Manastiru u organizaciji Turističke zajednice Baranje, koji je počeo u 17 sati, završena je ovogodišnja manifestacija "Advent u Baranji 2016". Prethodna događanja održana su u Karancu, Petlovcu, Dardi i Kneževim Vinogradima.

Na sajmu održanom na posebno ukrašenom Trgu slobode u Belom Manastiru, uz mnoštvo štandova, izlagača i ponuditelja različitih usluga i proizvoda, okupilo se i mnogo posjetilaca pa je vladala velika gužva. Da nije bilo prilično hladno i da su se noge, ruke i uši manje smrzavale, posjetilaca bi sigurno bilo i više ili bi se na Trgu zadržavali duže.

Za posjetioce je organiziran i bogat kulturno-umjetnički program, u kome su npr. učestvovali osječki Vokalni ansambl "Akvarel", "Skok-klub" s plesnim performansom, Dječji zbor "Cvrčak", učenici Osnovne škole Jagodnjak i Umjetničke škole Beli Manastir, HKUD Beli Manastir, Župni zbor Svetog Martina biskupa... Uz mnoštvo svjetlećih ukrasa po štandovima i na stablima na Trgu slobode, nebo je nakratko zabljesnuo i vatromet "Na lijepom plavom Dunavu", a puštane su i lanterne u zrak... Sve u svemu, za svakoga po nešto... i, začudo, sve se odvijalo bez petardi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok