MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 14. 07. 2016.

Odgađa se projekcija filma "Razred"

Scena iz filmaScena iz filmaZbog očekivanog lošeg vremena, odgađa se projekcija dokumentarnog filma "Razred" – koja je bila planirana i najavljena za 16. VII. 2016. godine – za sljedeću subotu, 23. VII. 2016, u 21 sat, a održat će se na istom mjestu: u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru.

Organizatori projekcije iskreno se nadaju da će zainteresirani građani doći na projekciju i da će zajedničkim snagama, uz ovaj i druge slične projekte, dati doprinos u osvještavanju romske zajednice o nužnosti uspješnog završetka školovanja.

Nakon projekcije nastupit će Romsko kulturno-umjetničko društvo Darda, koje će za tu prigodu pripremiti nešto novo i drugačije, a cjelokupnu atmosferu začinit će romski svirci na žici.

Članak iz "Glasa Slavonije" o projekciji filma "Razred" u Osijeku može se pročitati ovdje.

(Izvor za fotografiju: havc.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok