MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 08. 07. 2016.

Druženje osoba treće životne dobi

Dragica, Snežana, Spasoja i ZoraDragica, Snežana, Spasoja i ZoraU petak, 8. VII. 2016. godine, u prijepodnevnim satima, u Školskoj ulici u Belom Manastiru održano je još jedno druženje osoba treće životne dobi, koje je organizirala "Oazina" gerontodomaćica Snežana Kapular. Takva druženja "Oaza" organizira u okviru projekta "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Uz gerontodomaćicu Snežanu i "Oazinog" (foto)reportera, kod bake Zore na druženju je bila baka Dragica iz Ulice Nikole Tesle, a nešto kasnije priključio im se i sjedokosi i brkati "mladić" Spasoja iz Osječke ulice, koji je među onima s kojima je radio u nekadašnjem beljskom Elektronskom računskom centru (skraćeno zvanom ERC) poznatiji kao "Spale".

U veselom i nasmijanom društvu druženje je brzo prošlo, iako se razgovor nije sastojao samo od šala i smijeha, nego i od ozbiljnijih pa i ozbiljnih tema (kao što su događanja za vrijeme posljednjeg rata). Na kraju je dogovoreno novo druženje u širem sastavu, a baka Zora je zamolila "Oazu" da joj za uspomenu izradi fotografiju s tog druženja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok