MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 03. 06. 2016.

Najava i program "Dana kulina 2016"

Ocjenjivanje kulinaOcjenjivanje kulinaOve godine održava se 15. po redu, sad već tradicionalna, Kulinijada u Jagodnjaku. Ovaj put pretvorena je u čak četiri dana (9-12. VI. 2016) događanja, objedinjenih pod imenom "Dani kulina 2016". Organizatori, Općina Jagodnjak i Klaster Baranjski kulin, najavljuju bogat program uz gastroponudu, brojne štandove baranjskih autohtonih proizvoda te nastupe različitih izvođača. Jagodnjak će tako čak četiri dana biti domaćin svima onima koji su željni dobre zabave i još boljeg kulina.

Kulinijada će se održati u četvrtak, 9. VI. 2016. godine, na Spasovdan, u Osnovnoj školi Jagodnjak, s početkom u 15 sati.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane proizvođače kulina da se prijave za učešće na ovogodišnjoj Kulinijadi te da jedan cijeli kulin dostave u prostorije Općine Jagodnjak, Ulica Borisa Kidriča 100. Predaja kulina započela je u četvrtak (2. VI.), a mogu se predati i preko vikenda u vremenu od 8 do 12 sati, sve do ponedjeljak (6. VI.), u toku cijelog dana.

Kliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok