MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 05. 2016.

"Oazini" dani otvorenih vrata

'Oazine' aktivistrice i volonterke'Oazine' aktivistrice i volonterke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak i utorak, 23. i 24. V. 2016. godine, "Oaza" se priključila već tradicionalnoj manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. U ta dva dana zainteresirani posjetitelji mogli su, od 8 do 20 sati, dobiti iscrpne informacije o "Oazinom" radu i aktivnostima kroz razgovor s "Oazinim" aktivisticama, preko prigodnih letaka ili obilaskom "Oazinih" prostorija u Društvenom centru.

Pored toga mogli su razgledati i zanimljivu izložbu radova s "Oazinih" likovno-kreativnih radionica za žene te se besplatno koristiti uslugama "Oazinog" internet-kluba. A da bi "Oaza" svoj rad što više približila građanima, drugi dan održavanja manifestacije "Oazine" aktivistice Ana, Jelena i Vesna, s volonterkama Jadrankom, Jelisavkom, Ljubicom, Sanelom, Savicom i Stelom, prošetale su ulicama Belog Manastira i dijelile promotivne letke s popisom svim "Oazinih" aktivnosti.

Dobro raspoložena ekipa svoje druženje završila je u slastičarnici kod Ise na belomanastirskom Trgu slobode, uz zasluženi sok ili kavu i razgovor o budućim akcijama, kojih u "Oazi" zaista ne manjka.

Hvala svim posjetiteljima i volonterkama koji su doprinijeli još jednoj uspješno provedenoj manifestaciji.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok