MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 06. 2016.

Poziv na predstavljanje besplatnih edukacija

Učilište Janus iz Osijeka poziva zainteresirane nezaposlene osobe s područja Osječko-baranjske županije da dođu na predstavljanje besplatnih edukacija. Predstavljanje će se, u suradnji s Mirovnom grupom Oaza, održati u ponedjeljak, 6. VI. 2016. godine, s početkom u 17 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra na adresi J. Antala 3 u Belom Manastiru.

  • Prva edukacija je usavršavanje za program Instalater solarnih sustava. Preduvjet za upis tog programa je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola elektrotehničkog ili strojarskoj usmjerenja. Edukacija će započeti u drugoj polovici lipnja.
  • Druga edukacija je osposobljavanje za program Pomoćni toplinski izolater u zgradarstvu. Preduvjet za upis tog programa je završena osnovna škola. Edukacija će započeti u drugoj polovici kolovoza.

Načini prijave, ostali uvjeti upisa i dodatne informacije doznat će se na predstavljanju.

Besplatne edukacije provode se unutar projekta "Unaprjeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti". Projekt provodi Učilište Janus u partnerstvu s Građevinskim fakultetom Osijek i Udruženjem "Baranja" iz Luga, a financiran je u okviru poziva Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih – faza II sredstvima Europskog socijalnog fonda. Provedbena tijela u Republici Hrvatskoj su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta (PT1) i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (PT2).

, u suradnji s Mirovnom grupom Oaza,

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok