MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 01. 2016.

Radni sastanak pružatelja socijalnih usluga

Učesnici sastankaUčesnici sastankaU četvrtak, 28. I. 2016. godine, s početkom u 10 sati, u hotelu Vila Ariston u Osijeku održan je radni sastanak korisnika projekta "Unaprjeđenje pružanja socijalnih usluga u jugoistočnoj Europi kroz jačanje nacionalnih i regionalnih mreža organizacija civilnoga društva". Uime Mirovne grupe Oaza na sastanku je bila projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Branislav Vorkapić i Marina Mišanović (OGI), Romano Kristić (Grad Osijek)Branislav Vorkapić i Marina Mišanović (OGI), Romano Kristić (Grad Osijek)Sastanak je organizirala Organizacija za građanske inicijative (OGI) iz Osijeka s ciljem da se razmotri trenutno stanje vezano za rad udruga u području razvoja i pružanja socijalnih usluga, da se pruže informacije o tekućim projektima i poteškoćama u provedbi projekata i aktivnosti te da se sagledaju dalje perspektive udruga u području razvoja i pružanja socijalnih usluga.

U tome je bilo govora u prvom dijelu sastanka, a u drugom – nakon kratke pauze – bilo je govora o radu udruga u kontekstu "novih zahtjevnosti" (Zakon o udrugama, Zakon o financijskom poslovanju neprofitnih organizacija, uspostava sustava kvalitete rada te zahtjevnosti različitih ugovornih tijela).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok