MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 05. 12. 2015.

Poziv na "Advent u Dardi"

Dvorca Esterházy i jezero ĐolaDvorca Esterházy i jezero ĐolaUdruga za ruralni turizam Đola, u suradnji s Turističkom zajednicom Baranje i Općinom Darda, poziva na manifestaciju "Advent u Dardi", koja će se održati 6. XII. 2015. godine ispred Dvorca Esterházy u Dardi, s početkom u 17 sati. Program obuhvaća izlaganje rukotvorina i domaćih proizvoda na adventskom sajmu, uz bogatu gastroponudu i besplatno kuhano vino za sve posjetitelje.

Kulturno-zabavni program također počinje u 17 sati nastupima zborova Osnovne škole "Darda" i Dječjeg vrtića "Radost" te osječkog vokalnog sastava "Akvarel". Nakon toga posjetitelje čekaju lanterne, koje će se zapaliti i pustiti u jezero Đola kako bi se zaokružila božićna bajka.

Pročitano 1532 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok