MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 22. 11. 2015.

Briga za belomanastirske potrebite

Pogača i debela pita sa slave VSNM-aPogača i debela pita sa slave VSNM-aDa za korisnike "Oazine" socijalne usluge dostave besplatnih toplih obroka – naše najpotrebitije sugrađane – suosjećanja i humanosti ima, imali smo prilike nedavno vidjeti. Naime, iz naših mjesečnih informacija već se mnogo puta čulo da "Oaza" pet puta tjedno dostavlja besplatne tople obroke svojim korisnicima. Te obroke financira Ministarstvo socijalne politike i mladih te dobrim dijelom i Grad Beli Manastir.

Na sreću naših korisnika, nisu zaboravljeni ni od čelnika Grada, pa su tako u jedanaestom mjesecu 2015. godine u dva navrata bili počašćeni dodatnim obrocima – "viškom" s domjenaka.

Jednom od Grada u vrijeme dolaska njemačkih investitora iz pokrajine Baden-Württemberg, a drugi puta od Vijeća srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru, povodom slave Vijeća Sv. arhangela Mihaila (21. XI.).

Takve geste raduju ne samo korisnike, već i članove "Oaze", koji vide pomake u zajednici, koja očito postaje osjetljivija na tuđe nedaće, pogotovo u nadolazeće vrijeme darivanja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok