MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 11. 2015.

Okrugli stol o Europskom socijalnom fondu

Okrugli stol u Hotelu SilverOkrugli stol u Hotelu SilverU utorak, 17. XI. 2015. godine, s početkom u 10 sati, u osječkom Hotelu Silver, a u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava – Upravljačkog tijela za Operativni program "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014. – 2020. – održan je okrugli stol o Europskom socijalnom fondu za Osječko-baranjsku županiju.

Na okruglom stolu predstavljeni su:

  • Operativni program "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014. – 2020.
  • postupak prijave projekata u sklopu Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014. – 2020.
  • indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014. – 2020.

Nakon toga uslijedila je rasprava sudionika okruglog stola i predstavnika Tijela u Sustavu upravljanja i kontrole za Europski socijalni fond o ulozi Lokalnih partnerstva za zapošljavanje u Operativnom programu "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014. – 2020.

Na okruglom stolu bili su članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Osječko-baranjske županije i to više njih iz javnih institucija, a manji iz udruga. Ispred "Oaze" na okruglom stolu bila je Vesna Nedić.

Pročitano 840 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok