MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 11. 2015.

Natječaj za volontera / volonterku godine

(Obrazac za nominaciju)

Povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII. 2015), "Oazin" volonterski centar po prvi puta raspisuje natječaj za dodjelu volonterske nagrade – "Volonter / volonterka godine za 2015. godinu". Natječaj traje do 25. XI. 2015. godine. Prijave se mogu slati poštom, e-mailom ili osobno donijeti u "Oazu".

Udruge, ustanove i institucije mogu nominirati pojedince i pojedinke za osobit doprinos u razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života na području Grada Belog Manastira.

KRITERIJI

Nominirani mogu biti:

-         volonteri / volonterke s područja Grada Belog Manastira (grad Beli Manastir s prigradskim naseljima Branjin Vrh, Šećerana i Šumarina)

-         volonteri / volonterke koji su volontirali u neprofitnim organizacijama: udrugama, javnim ustanovama i lokalnoj zajednici

-         volonteri / volonterke koji su svojim radom doprinijeli boljitku zajednice

Nominirati mogu, sukladno Zakonu o volonterstvu (NN 58/07, 22/13):

-         udruge

-         javne ustanove

-         institucije

Način nominiranja:

-         detaljnim popunjavanjem obrasca za nominaciju u zadanom roku

-         slanjem obrasca poštom, e-mailom ili osobnim donošenjem u "Oazu".

Ocjenjivačka komisija

Ocjenjivačku komisiju čine tri člana, dva iz "Oazinog" volonterskog centra i jedan iz Grada Belog Manastira. Vrednovat će se broj sati volontiranja i učinak koji je tim činom ostvaren. Rezultati vrednovanja ocjenjivačke komisije, kao i same nominacije, bit će objavljeni na "Oazinoj" web-stranici.

O projektu

Natječaj za dodjelu nagrade "Volonter / volonterka godine za 2015. godinu" dio je projekta "Naučimo volontirati", kojega "Oaza" provodi u partnerstvu s Udrugom osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" i Gradom Belim Manastirom. Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok