MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 08. 2015.

"Oazine" vježbe za kralježnicu

U pet mjeseci - 60 puta vježbe za kralježnicuU pet mjeseci - 60 puta vježbe za kralježnicuU sklopu projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a provodi Mirovna grupa Oaza, održavaju se besplatne vježbe za kralježnicu za "Oazine" starije korisnice. Vježbe se održavaju od ožujka 2015. godine i do kraja srpnja održane su šezdeset (60) puta.

Statistički izdvojeno po mjesecima to izgleda ovako: u ožujku - 12 puta, u travnju - 11, u svibnju - 11, u lipnju - 12 i u srpnju - 14. Vježbe vodi profesionalna fizioterapeutkinja Antonija Papak, a dosad su na njima bile 24 različite korisnice.

Pročitano 1209 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok