MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 08. 2015.

Uvodni sastanak za tečaj njemačkog jezika

Danas je dobro znati njemački jezikDanas je dobro znati njemački jezikU utorak, 11. VIII. 2015. godine, održan je uvodni sastanak vezan za dogovor oko pohađanja tečaja njemačkog jezika. Tečaj će trajati 60 školskih sati u vremenskom razdoblju od oko dva mjeseca, a držat će ga mlada i nezaposlena profesorica njemačkog jezika Ivana Šošić. Ona će raditi s polaznicima i naučiti ih osnove komuniciranja i osnovna gramatička pravila kako bi što lakše savladali taj jezik.

Dogovoru je prisustvovalo 13 zainteresiranih osoba, koje su dobile sve potrebne informacije vezane za literaturu, termine održavanja, broj dolazaka, zadaće i završni ispit te uvjete plaćanja, koje je stručno pojasnila "Oazina" direktorica Vesna Nedić.

Nakon odslušanih predavanja i uspješno položenog završnog ispita, polaznici će dobiti potvrdu o savladanom prvog stupnja njemačkog jezika. Prije potvrde, međutim, polaznike čeka put učenja, komuniciranja, pisanja, gramatike i sve to, naravno, na njemačkom jeziku. Stoga svima želimo sretno i uspješno učenje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok