MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 06. 2015.

Dvadesetdrugo druženje starijih osoba

Milanka, Radojka, Dara, Ana i - LanaMilanka, Radojka, Dara, Ana i - LanaU ponedjeljak, 29. VI. 2015. godine, održano je dvadesetdrugo druženje starijih osoba prema "Oazinom" projektu "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira". Iako neplanirano, ispalo je baš – super. A kako i ne bi kad su se zajedno našle stare prijateljice i komšinice Dara i Radojka i njezina sestra Milanka, koja je bila u gostima. Uz priče, šale i sjećanja iz ne tako bliske mladosti, našlo se vremena i za novije vijesti koje je donijela gošća.

Tom dobro raspoloženom društvu priključila se i "Oazina" aktivistica Ana s unučicom Lanom, koja je unijela svježinu, a ubrzo je stigao i Anin suprug Ljubo, a s njim i unuk Saša, tako da se ekipa za druženje povećala i podmladila. Bilo je baš kao u nekoj "seriji – trakavici" jer je svatko imao nešto za reći i dodati. Dan je bio prohladan pa nije bilo ugodno sjediti u teta-Darinoj cvjetnoj bašti. Zato se lijepo druženje odužilo u toplini njezine kuhinje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok