MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 06. 2015.

Sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

'Oazin' Upravni odbor'Oazin' Upravni odborU ponedjeljak, 29. VI. 2015. godine, s početkom u 14 sati, u restorana "Darócz" u Vardarcu održana je sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Prisutne su bile predsjednica Jasna Petrović i članice Ljubica Buha, Miroslava Kralj i Sofija Petrović. Opravdano odsutna bila je Gordana Čiča.

Na početku sjednice usvojen je zapisnik s prethodne sjednice UO, održane 17. II. 2015. godine. Potom je "Oazina" direktorica Vesna Nedić upoznala članice UO s aktivnostima koje se sada provode i koje se planiraju. "Oaza" trenutno ima 10 zaposlenih, jednu osobu na ugovoru o djelu i jednu na ugovoru o autorskom honoraru. Tri osobe su zaposlene preko javnih radova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a ostale preko projekata koje "Oaza" provodi.

Trenutno "Oaza" provodi osam projekata, koje financiraju Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ministarstvo socijalne politike i mladih, Ministarstvo znanost, obrazovanja i sporta, Grad Beli Manastir i Osječko-baranjske županije. To su:

  • Pomoć ugroženim Belomanastircima
  • Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira
  • Budi i ti za NE nasilje
  • Institucionalna potpora za 2015.
  • Pomoć starijim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira
  • Stjecanje novih znanja i vještina u pripremi i provedbi projekata financiranih sredstvima Europske Unije
  • Baranjski leksikon na web-portalu
  • Dostava besplatnih toplih obroka starijim osobama Grada Belog Manastira

Ovih dana očekuje se potpisivanje ugovora s Ministarstvom socijalne politike i mladih za projekt "Naučimo volontirati", koji se nalazi na privremenoj listi za financiranje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok