MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 02. 2015.

Sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

Upravni odbor Mirovne grupe OazaUpravni odbor Mirovne grupe OazaU utorak, 17. II. 2015. godine, s početkom u 17 sati, u Društvenom centru održana je sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Prisutni su bili predsjednik Milenko Stanić i članice Jasna Petrović, Sofija Petrović i Gordana Čiča. Opravdano odsutna bila je dr. med. Miroslava Kralj.

Na početku sjednice usvojen je zapisnik s prethodne sjednice UO, održane 24. XII. 2014. godine. Potom je direktorica Vesna Nedić predstavila novi Operativni plan "Oaze" za 2015. godinu i Strateški plan za razdoblje 2015-2020. Operativni plan sastavljen je na osnovi provedenih aktivnosti u 2014. te pisanih projekata za 2015. godinu i potreba korisnika u zajednici.

Strateški plan pripremljen je na osnovu strateškog planiranja Mirovne grupe Oaza za vremenski period od 2015. do 2020. godine, koje je održano od 24. do 26. X. 2014. u Hotelu Termia u Bizovcu i na kome su učestvovali članovi "Oazinog" Upravnog odbora i "Oazini" zaposlenici: Milenko Stanić, Miroslava Kralj i Jasna Petrović – Vesna Nedić, Stela Fabijan, Ana Jeličić, Jelena Opačić-Matijević, Dubravka Simendić, Jovan Nedić i Neno Radić. Strateško planiranje provedeno je uz pomoć i pod vodstvom Sonje Vuković, predsjednice osječke Udruge za kreativni razvoj "Slap". Oba dokumenta članovi Upravnog odbora usvojili su jednoglasno.

Na kraju sjednice, održane neposredno prije izborne sjednice Skupštine Mirovne grupe Oaza, direktorica je upoznala članove UO s odlukom o zapošljavanju jedne fizioterapeutkinje za potrebe održavanja vježbi kralježnice za starije osobe kroz projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira". Na koncu je prisutnima prenijela informaciju predsjednika Milenka Stanića da više nije u mogućnosti obavljati tu dužnost te da na predstojećoj sjednici Skupštine treba predložiti novog predsjednika ili predsjednicu i novog člana ili članicu UO.

Pročitano 1138 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok