MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 13. 06. 2015.

"Oazina" zmajada na "GatorFestu"

Ana i Jelena pokazuju kako se prave papirnati zmajeviAna i Jelena pokazuju kako se prave papirnati zmajevi(Fotoalbumčić se može vidjeti ovdje)

Drugog vikenda u mjesecu lipnju 2015. godine Baranja je opet pokazala svu svoju ljepotu i gostoljubivost. Naime, u petak (12. VI.) u Kneževim Vinogradima i u subotu (13. VI.) u Reformatorskom i Katoličkom surduku u Zmajevcu održan je "Gatorfest - festival dobrog vina". Tih vrelih dana oživjeli su stari baranjski gatori, nudeći izvrsna vina uz bogatu trpezu i dobru muziku. A zvuci vesele muzike, kao i pjesma folklornih skupina, razlijegali su se zmajevačkim surducima kao u neka davna vremena.

Organizatori su upriličili i mnogobrojna događanja, koja su posjetiteljima upotpunila doživljaj (program možete pogledati ovdje). Među učesnicima "Gatorfesta" bila je i "Oazina" hrabra družina u sastavu Ana i Jelena, koja je radionicom izrade papirnatih zmajeva doprinijela sveopćem šarenilu. Kažemo hrabra družina jer se, osim sa "strašnim zmajevima", trebalo itekako hrabro nositi i s ubodima rojeva nemilosrdnih komaraca. Srećom, na našim slikama vide se samo zadovoljna i nasmiješena dječja lica.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok