MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 11. 05. 2015.

Poziv za sudjelovanje u biciklijadi "Baranja 2015"

Arhivski snimak: Biciklijada 'Baranja 2012'Arhivski snimak: Biciklijada 'Baranja 2012'Udruženje "Baranja" iz Luga organizira šestu po redu biciklijadu pod imenom "Baranja 2015". Biciklijada je jedna od aktivnosti pilot-programa "Novi pristup provedbi mjera obiteljskopravne zaštite", koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, a u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Osijek i Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir. Biciklijada će se održati u subotu, 16. svibnja 2015. godine, a start je u 10 sati s dvije lokacije:

1) u Belom Manastiru, ispred Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman" te

2) u Osijeku, kod Katakombi na baranjskoj strani,

dok je odredište Osnovna škola u Čemincu.

Planirane rute su:

1) Beli Manastir - Karanac – Kneževi Vinogradi – Grabovac – Čeminac te

2) Osijek (Dravski most / Katakombe) – Bilje – Vardarac – Lug – Grabovac – Čeminac.

Sudionici biciklijade iz ostalih mjesta koja se nalaze na planiranim rutama priključivat će se biciklijadi u trenutku prolaska kroz njihova mjesta stanovanja.

Organizacijom biciklijade obilježit će se 15. svibnja, Međunarodni dan obitelji. Pozivaju se sve zainteresirane osobe (mlađi od 13 godina moraju imati pratnju odrasle osobe!) da se prijave za sudjelovanje u biciklijadi i provedu dan u obiteljskom okruženju, sudjelujući u zabavnim i rekreativnim sadržajima. Djeca do 16 godina moraju imati zaštitne kacige, a svi sudionici reflektirajuće prsluke.

Za djecu do 16 godina osigurane su majice (bez naknade), osvježenje i ručak (grah s kobasicom). Cijena porcije graha za odrasle bit će 10 kn. Za sudionike biciklijade bit će osigurana pratnja Crvenog križa, a nastojat će se organizirati i policijska pratnja iz svih pravaca od starta do cilja.

Planirani dolazak sudionika na odredište u Čeminac je oko 12 sati, gdje će biti organiziran ručak i osvježenje te bogat zabavni i natjecateljski program. Povratak sudionika biciklijade planiran je u poslijepodnevnim satima oko 16 sati.

Za prijavu i dodatne informacije možete se javiti Udruženju "Baranja" na telefon (031) 322-602, na faks (031) 750-891 ili na e-mail: baranja@inet.hr.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok