MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 29. 04. 2015.

Edukacija u osječkoj "Brezi"

Pružanje i razvoj socijalnih usluga Pružanje i razvoj socijalnih usluga U srijedu, 29. IV. 2015. godine, od 10 do 14 sati, u osječkoj Udruzi za rad s mladima Breza održana je edukacija za udruge koje se bave pružanjem i razvojem socijalnih usluga na području Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Edukaciju je držala "Brezina" projekt-menadžerica Snježana Kovačević, a na njoj je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, pokretačica osnivanja Socijalnog vijeća Grada Belog Manastira.

Edukacija je održana u sklopu modula "Osnaživanje OCD-a kroz edukacije", koji je dio projekta "Osječko vijeće za razvoj socijalnih usluga". Taj projekt "Breza" provodi u partnerstvu s Gradom Osijekom, a podržava ga Europska Unija.

Glavni cilj projekta je poticanje uspostavljanja struktura i mehanizama sudjelovanja u održivom razvoju organizacija civilnog društva (OCD) koje pružaju socijalne usluge na području Osječko-baranjske županije. Specifični ciljevi projekta su izgradnja kapaciteta i razvoj inovativnih načina međusektorske suradnje u svrhu rješavanja problema lokalne zajednice.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok