MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 03. 03. 2015.

Edukacija za pružatelje socijalnih usluga

Učesnici edukacije iz programa SOS-NETUčesnici edukacije iz programa SOS-NETU utorak, 3. III. 2015. godine, s početkom u 9 sati, u prostorijama Gradske četvrti Tvrđa u Osijeku održana je edukacija "Državna politika socijalnih usluga", koja je bila namijenjena organizacijama civilnog društva koje se bave pružanjem neke od socijalnih usluga, kao i privatnim pružateljima te svim ostalim dionicima u zajednici koji se bave organiziranjem i pružanjem socijalnih usluga s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. Edukacija je sastavni dio projekta SOS-NET. Na njoj je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Nakon što je voditeljica tog projekta Jasna Petrović predstavila projekt, diplomirana socijalna radnica Janja Oklopčić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Valpovo, govorila je o vrstama socijalnih usluga i njihovim korisnicima. U drugom dijelu edukacije diplomirana pravnica iz Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije Željka Panjaković predstavila je kriterije i standarde za ugovaranje socijalnih usluga, tj. za dobivanje licence za pružanje socijalnih usluga.

Obje predavačice imaju dugogodišnje iskustvo u svome poslu pa su veoma lako i pristupačno odgovarale na postavljena pitanja prisutnih. A pitanja je bilo puno te je trebalo i dosta vremena da se odgovori na sve njih.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok