MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 21. 09. 2014.

Održani 16. Ribarski dani u Kopačevu

Folklorni ansambl Baranje 'Nikola Tesla'Folklorni ansambl Baranje 'Nikola Tesla'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu i nedjelju, 20. i 21. IX. 2014. godine, u Kopačevu su održani 16. Ribarski dani, koje je posjetilo (i domaće specijalitete okusilo) oko 2.000 ljudi iz raznih krajeva Hrvatske i drugih zemalja, najviše iz Mađarske. "Dani" iz godine u godinu postaju sve respektabilnija manifestacija pa je za ovogodišnju osigurano čak – dvije tone ribe.

Opširniji članak o Ribarskim danima može se pročitati na portalu "Glasa Slavonije", a ovdje ćemo spomenuti još samo to da su na velikoj pozornici nastupili brojni KUD-ovi iz Kopačeva, Dalja, Hrastina, Ivanovaca, Luga…, ali i novoosnovani Folklorni ansambl Baranje "Nikola Tesla" iz Belog Manastira, u kome nastupa i "Oazina" aktivistica Jelena Opačić-Matijević (na slici treća slijeva).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok