MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 19. 08. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VII/2014)

Jadranka Kuduz, Donka Dvornić (lijevo) ... Dragana Vranješ (desno)Jadranka Kuduz, Donka Dvornić (lijevo) ... Dragana Vranješ (desno)

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U proteklom mjesecu srpnju 2014. godine održano je pet likovno-kreativnih radionica pod vodstvom Ane Jeličić. Na radionicama, koje su se održavale utorkom u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra od 18-20 sati, učestvovalo je ukupno 37 korisnica. Broj korisnica nešto je manji nego proteklih mjeseci zbog ljetnih vrućina i godišnjih odmora, no njihov radni elan nije manji. Vrijedno su radile i dale oduška mašti u radovima koji su nastajali, bilo da se radilo na drvenim kuhačama, plutu ili platnu.

Voditeljicu Anu uvijek fasciniraju maštovitost i kreativnost korisnica, koje – i pored učestalog rada i ponavljanja nekih tehnika – imaju neiscrpnu maštu i energiju. A energija i "dobra vibra" ne ispoljava se samo na radionicama, već i na potpori koju korisnice daju jedna drugoj u svakodnevnom životu, bilo da se radi o radosti, tuzi ili potpori u bolesti. Prijateljstvo nastalo na takvim radionicama postaje nešto više, ostaje za sva vremena, i zato vas pozivamo da im se pridružite u gore navedeno vrijeme.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok