MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 06. 2014.

Učenicima šalice, a učiteljima i potvrde (II)

PŠ Jaruge, učiteljica Vesna Pandurić i njezin razred 1.jPŠ Jaruge, učiteljica Vesna Pandurić i njezin razred 1.j(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje, ovdje i ovdje)

U ponedjeljak, 9. VI. 2014. godine, učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ "Ivan Filipović" Velika Kopanica i područnih škola Beravci i Jaruge te njihovi učitelji dobili su na poklon šalice s logom i imenom Mirovne grupe Oaza, grbom RH i nazivom "Oazinog" projekta "Tolerancija – DA, nasilje – NE".

Šalice će ih podsjećati na radionice koje su proveli njihovi učitelji i pedagoginja:

  • (Velika Kopanica) Janja Matasović (1.a), Ana Vučković (2.a), Jelena Mamić (3.a), Marina Knežević (4.a);
  • (Beravci) Blanka Skender, pedagoginja (1.b), Alma Jašarević (2.b), Boris Lešić (3.b), Ružica Nako (4.b);
  • (Jaruge) Vesna Pandurić (1.j), Mirela Lađarević (2.j), Radmila Jukić (3.j); Vladimir Pandurić (4.j).

Šalice su im donijeli voditeljica projekta Vesna Nedić i asistent na projektu Neno Radić. Na pitanje jesu li im se svidjele radionice, uglas su potvrđivali da jesu. I njihovi učitelji složili su se s time, uz sugestiju da bi voljeli provoditi još takvih radionica i da ih ne zaboravimo u nekom budućem sličnom projektu.

Šalica je uručena i ravnatelju škole Željku Flidru, koji je izrazio zadovoljstvo provedbom radionica i činjenicom da je njegova škola sudjelovala u "Oazinom" projektu, koji je financiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Učitelji(ca)ma su uručene i potvrde da su radil(i/e) kao izvoditelji(ce) radionica u projektu "Tolerancija – DA, nasilje – NE".

Pročitano 1605 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok