MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 06. 2014.

Najava prvog "GatorFesta"

'Festival dobrog vina''Festival dobrog vina'U petak i subotu, 13. i 14. VI. 2014. godine, na raznim lokacijama u Općini Kneževi Vinogradi, održat će se prvi "GatorFest" – "festival dobrog vina".

Prvog dana "GatorFesta" posjetitelji će moći poslušati priče baranjskih vinara u Kamencu, Kotlini, Kneževim Vinogradima, Suzi i Zmajevcu. U Katoličkom surduku u Suzi dočekat će ih, uz otvorene podrume i gatore, ulični svirači, karikaturisti i bogata gastroponuda. U planu je i koncert romske glazbe, nastup gitarista Gorana Salajića te "Gator party" (DJ-evi Chimp-e i Roce). Istovremeno će u Reformatorskim surduku biti međunarodna izložba kipara, slikara i fotografa te velika zmajada. Predviđena je i igra za djecu i odrasle "Bila jednom Crvena Marta" te radionica "Velika skulptura grozda od slame".

Drugog dana "GatorFest" seli se u Kneževe Vinograde, u Sportsko-rekreacijski centar "Bazeni", gdje će u sklopu sajma biti postavljen najduži stol baranjskih vinara. Na sajmu će učestvovati i Mirovna grupa Oaza. U večernjim satima nastupa Tamburaški sastav Fijaker, dodjeljuju se priznanja za najbolje ocijenjena vina te završava koncertom Halida Bešlića i još jednim "Gator-partyjem".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok