MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 09. 2013.

Stari Jankovci: "Na kavu sa susjedom"

Seminar 'Na kavu sa susjedom' u Starim JankovcimaSeminar 'Na kavu sa susjedom' u Starim Jankovcima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 13. IX. 2013. godine, u Starim Jankovcima kod Vinkovaca održana je prva od dvanaest projektnih aktivnosti pod nazivom "Na kavu sa susjedom" u okviru projekta "Podrška umrežavanju i europskoj suradnji gradova i općina". Taj prekogranični projekt, o kome smo već izvještavali ovdje, ovdje i ovdje, financira Europska Unija, a provode ga Agencija lokalne demokracije iz Osijeka i Centar lokalne demokratije iz Subotice. Cilj seminara "Na kavu sa susjedom", kome je prisustvovala i Oazina" aktivistica Ana Jeličić, povezivanje je i upoznavanje svih dvanaest uključenih općina i gradova iz Hrvatske i Srbije radi lakšeg povlačenja sredstava iz EU.

Općina Stari Jankovci pokazala se kao dobar domaćin. Nju su lijepo predstavili njeni predstavnici: načelnik Dragan Sudarević te vijećnici Ivo Radić i Boris Dragičević, koji je ujedno predstavio i primjere dobre prakse. U nastavku seminara predstavljen je još jedan primjer dobre prakse pod imenom "Slama koja spaja, a ne razdvaja". U ulozi izlagačice bila je Mirela Alagić, predsjednica belomanastirskog P.G.D.I.-ja.

Nakon završenog seminara, druženje je nastavljeno u ugodnoj atmosferi Lovačkog doma Stari Jankovci uz bogatu trpezu. Za malu, ali lijepo uređenu Općinu Stari Jankovci, imamo samo riječi hvale. Može biti uzor drugima i neka samo tako nastavi dalje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok