MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 15. 06. 2013.

"Skok-klub" poklonio Belomanastircima sat vježbanja

Otvoreni trening za belomanastirske sportaše i rekreativce Otvoreni trening za belomanastirske sportaše i rekreativce U subotu, 15. VI. 2013. godine, belomanastirska udruga "Skok-klub – športska rekreacija i ples" obilježila je Dan otvorenih vrata i svoj drugi rođendan besplatnim funkcionalnim treningom na Gradskom stadionu, prilagođenim trenutnim temperaturnim uvjetima – 30 Celzijevih stupnjeva. Kako piše "Glas Slavonije", jednosatni trening, praćen žestokom zvučnom kulisom, koji je izgledao kao dobra zabava, nije bilo baš lako odraditi. "Skokovci" su na trening pozvali sve Belomanastirce koji se bave sportom i rekreacijom, a odazvalo se njih stotinjak, raznih životnih dobi.

- Mislila sam da će biti jednostavno, ali nije baš tako. U svakom slučaju, vježbe će mi koristiti, a planiram odlaziti na treninge u njihove prostorije – rekla je jedna od sredovječnih sudionica "Skokovog" funkcionalnog treninga. Čak i dio aktivnih nogometaša kaže da se nije toliko umorio ni na utakmicama svojih klubova. Trening je osmislila dopredsjednica "Skok-kluba" Ivona Čutoraš, trenerica gimnastike s licencom za zumbu i studentica Kineziološkog fakulteta.

- Već su nas kontaktirali i neki klubovi koji, uz uobičajene treninge, žele svojim igračima priuštiti nešto novo, a korisno – priča Ivona, naglašavajući kako je bit cijele priče raditi i na izgledu vlastitog tijela. Subotnji događaj, nastavlja, imao je za cilj i okupiti sportaše, odnosno rekreativce na svojevrsnom druženju, u čemu su uspjeli.

Osim treninga na igralištu, "Skok-klub" doslovno je otvorio vrata svojih prostorija u Nastavno-sportskoj dvorani te održao nekoliko besplatnih treninga za polaznike vrtića i zainteresirane Belomanastirce.

- Želja nam je da otvoreni trening na današnji dan prijeđe u tradiciju, to više što je 15. lipnja rođendan naše udruge - kaže Ivona, podvlačeći kako će sličnih događanja biti tokom cijelog ljeta i to na različitim lokacijama.

(Foto i tekst: Ivica Getto, "Glas Slavonije")

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok