MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 09. 2020.

"Oazin" dan otvorenih vrata

'Oazin' dan otvorenih vrata'Oazin' dan otvorenih vrata(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 24. IX. 2020. godine, "Oazin" volonterski centar svojim su se aktivnostima uključili u sada već devetu po redu manifestaciju pod imenom Dani otvorenih vrata udruga, koja se održava u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Toga dana posjetitelji su, u vremenu od 15:30 do 18:30 sati, u "Oazinim" prostorijama u belomanastirskom Društvenom centru mogli dobiti detaljne informacije o radu udruge i njezinim trenutnim aktivnostima s obzirom na situaciju s koronavirusom, pogledati izložbu radova s likovno-kreativnih radionica za žene i zabavnih radionica za djecu, kao i okušati se u ponuđenim društvenim igrama, kao što su "Rummy", "Monopoly" i "čovječe, ne ljuti se".

U tri sata trajanja "otvorenih vrata", posjetitelji i "Oazini" volonteri i aktivisti lijepo su se družili, što kroz priču, što kroz igru i odmjeravanje snaga mlađih i starijih u bloku "Tko zna bolje". A tko je znao bolje ili tko je bio najbolji nećemo odati, to znaju oni koji su bili prisutni, ali su svi jednako nagrađeni sokom, kavom, keksima i uslužnim domaćinima.

I tako je protekao još jedan "Oazin" dan otvorenih vrata. Ako ste ga propustili, "Oaza" vas očekuje sljedeći put.

Pročitano 259 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok