MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 12. 2011.

Božićno-novogodišnji domjenak u Gradu Belom Manastiru

Domjenak u Gradu Belom Manastiru
Stojanović, Doboš, Redžep, Jalšovec

U petak, 23. XII. 2011. godine, s početkom u 12 sati, u Maloj vijećnici Gradske uprave upriličen je božićno-novogodišnji domjenak. Gradonačelnik Grada Belog Manastira Ivan Doboš, zajedno sa svojim zamjenicima Živkom Jalšovcem, Nikolom Redžepom i Predragom Stojanovićem, pozvao je na domjenak poslovne suradnike te predstavnike gradskih tvrtki, ustanova i organizacija koje imaju sjedište u Belom Manastiru.

Među njima se našla i predstavnica Mirovne grupe Oaza Vesna Nedić.

Nakon uvodnih riječi gradonačelnik Doboš svima je poželio uspješnu novu godinu i to kako na poslovnom planu tako i u obitelji. Potom je uslijedila bogata zakuska i kratko druženje. Na odlasku svim su gostima podijeljeni rokovnici, olovke i veliki kalendari.

Domjenak u Gradu Belom Manastiru
... i bogata zakuska
Domjenak u Gradu Belom Manastiru
Brojni gosti na domjenku...
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok