MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 08. 2011.

Prijateljska nogometna utakmica u Čemincu

Juniorska nogometna utakmica NK Mladost - NK Osijek
Jjuniorska utakmica NK Mladost - NK Osijek

U utorak poslijepodne (2. VIII. 2011) "Oazin" se fotoreporter, po lijepom i sunčanom vremenu s nešto bijelih oblaka na nebu, uputio na biciklističku turu Beli ManastirKaranačka ciglanaKozaracČeminac. Međutim, na povratku kući, kod skretanja za Batinu, uhvatila ga je kiša, koja se ubrzo pretvorila u jak pljusak pa mu ni kišna kabanica nije pomogla da ne prokisne. Ipak, tura se "isplatila" jer tek kad se ide biciklom vide se mnoge stvari koje se iz automobila ne mogu ni primijetiti.

Isti dan, s početkom u pet sati poslijepodne, igrana je – na lijepo uređenom čeminačkom igralištu, ali pred malo gledalaca, prijateljska juniorska utakmica između domaćeg Nogometnog kluba "Mladost" i osječkog "Osijeka".

Nije nam poznato kojim je rezultatom meč završio jer naš fotoreporter nije imao toliko vremena da utakmicu odgleda do kraja. Trebalo je obići sve čeminačke sokake i snimiti sve ono što izgleda zanimljivo: tablu s imenom sela, kružni tok, crkvu, župni dvor, drvene kipove pred crkvom, vrtić, ambulantu, poštu, sjedište općine, groblje, "švapsku" kuću s početka 20. stoljeća… "Canimeč" ovaj puta nije snimao jer je to već jednom učinio (vidjeti ovdje).

Juniorska nogometna utakmica NK Mladost - NK Osijek
Lijep teren, malo gledalaca
Nogometno igralište u Čemincu
Nove tribine na igralištu
Pročitano 1694 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok