MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 08. 04. 2022.

Otvorene prijave za ":BRUT"

Otvorene su prijave za biciklističku utrku "Baranja rural trail – :BRUT" koja će se održati u Baranji od 17. do 19.6.2022. godine.

Za sudjelovanje se možete prijaviti do 13.6. ili do popunjenja kapaciteta, budući da je broj sudionika ograničen, na sljedećoj poveznici.

Biciklističku utrku "Baranja rural trail – :BRUT" organizira udruga Baranja i turizam iz Belog Manastira, a ove će godine utrka biti održana po drugi put. Biciklistička je to utrka koja se vozi po neasfaltiranim cestama, surducima, šumama i poljima Baranje u dužini od 25 ili 50 kilometara.

Uz utrku, ovogodišnji program obuhvatit će i konferenciju "Baranja i turizam" na temu "Interdisciplinarni pristup stvaranju cikloturističkog doživljaja u ruralnim područjima", kao i interpretativni turistički program "Mistični bus" te zabavni program uz koncert Psihomodo popa.

Cjelokupan program bit će predstavljen na konferenciji za medije koja će se održati u četvrtak, 28.4.2022. godine, u 11 sati na Vidikovcu kod Belog Manastira. U slučaju lošeg vremena konferencija će biti održana u Hotelu Patria u Belom Manastiru u isto vrijeme.

Detaljnije o ovoj manifestaciji možete pročitati na službenoj web-stranici.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok