MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 05. 2011.

Kulinijada u Jagodnjaku

Plakat Kulinijade u Jagodnjaku
Plakat Kulinijade

U četvrtak, na Spasovdan (2. VI. 2011. godine), u prostorijama Poljoprivredne zadruga "Naše selo", s početkom u 13 sati, održat će se Kulinijadau Jagodnjaku, deseta po redu. I ove godine Kulinijada će okupiti veliki broj zaljubljenika u baranjske gastronomske specijalitete. Uz bogati zabavni, kulturni i muzički program, Općina Jagodnjak bit će domaćin brojnim domaćim i stranim gostima.

Program Kulinijada obuhvaća degustaciju kulina, izbor najboljeg kulina, etnoizložbu, defile konja i konjskih zaprega, kulturno-umjetnički program (nastup folklornih grupa) te zabavu uz muziku.

U Jagodnjaku se tradicionalno na Spasovdan načinje kulin, tako da je termin Kulinijade uvijek vezan za taj dan u godini, što znači da se ona organizira na 40. dana od Uskrsa. Cilj Kulinijade je promocija kulina kao autohtonog proizvoda i organizacija njegove proizvodnje na tradicionalan način, a zadovoljavajući sve zakonske standarde koji propisuju proizvodnju kulina.

PS. Na plakatu piše da Kulinijada počinje u 15 sati. Na web-stranici Općine Jagodnjak u 14 sati, na web-stranici Turističke zajednice Baranje takoiđer u 14 sati, a u pozivu TZ Baranje u 13 sati. Tko misli ići na Kulinijadu, najbolje je da dođe u 13 sati - da ne bi zakasnio.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok