MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 12. 2019.

Priprema novogodišnjih paketića

Ana Jeličić - novogodišnji paketići za "Oazine" članove, goste i korisnikeAna Jeličić - novogodišnji paketići za "Oazine" članove, goste i korisnikeU ponedjeljak, 9. XII. 2019. godine, "Oazina" aktivistica Ana Jeličić imala je jedan lijep zadatak pred sobom, a to je priprema 35 novogodišnjih paketića za "Oazine" goste i članove, kao i 28 paketića za starije osobe korisnike besplatnih toplih obroka.

Keksi, slane ribice i čestitke za korisnike toplih obrokaKeksi, slane ribice i čestitke za korisnike toplih obrokaVeć po tradiciji, na redovnoj sjednici "Oazine" skupštine, koja je održana istog dana, svi prisutni dobili su male poklončiće, koji su ovoga puta sadržavali ekovrećicu, kemijsku olovku i veselu unikatnu čestitku, koju su izradila djeca na "Oazinoj" zabavnoj radionici za djecu pod vodstvom Sandre Kušenić.

Isto tako po tradiciji, starije osobe korisnici besplatnih toplih obroka dobivaju prikladne paketiće za dane blagdana. Ove godine dobit će slatko-slanu kombinaciju jer će u vrećici, pored čestitke koje su izradile "Oazine" korisnice na Aninim likovno-kreativnim radionicama za žene, biti keks i slane ribice. Za svakoga ponešto! Nije ništa veliko, ali je od srca. Sretan Božić i Nova 2020. godina.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok